CONSTRUIM
ÎNCREDERE
Descoperă Ikon Ideea
CONSTRUIND LUMEA

Soluții fiabile pentru proiectarea, fabricarea și instalarea diverselor structuri din oțel

Ikon Ideea este un furnizor cu peste 15 ani de experiență în piața structurilor metalice. Pe parcursul anilor, compania noastră a urmărit permanent oferirea celor mai bune soluții bazate pe nevoile partenerilor noștri.
Pornind de la echipamente sudate și continuând cu structuri metalice, componente pentru hidrocentrale și hale industriale, Ikon Ideea lucrează în strânsă colaborare cu clienții săi pentru a atinge cele mai înalte standarde în fiecare proiect.
Servicii
Îmbunătățirea continuă a tehnologiei și echipamentului utilizat ne permite să desfășurăm toate stadiile de producție: tăiere, îndoire, laminare, sudare, prelucrare, sablare și vopsire pentru componente din oțel de până la 15 m lungime și 4,5 m diametru.
01

Echipamente sudate

Utilizând cunoștințele noastre tehnice și echipamentele de ultimă generație, deținem capacitatea de a utiliza piese sudate mari pentru o varietate de aplicații și industrii.
02

Structuri metalice

Am fost implicați în proiectarea, fabricarea și asamblarea a numeroase structuri metalice în ultimii 15 ani.
03

Componente hidrocentrale

Avem o experiență bogată în furnizarea soluțiilor integrate de componente pentru hidrocentrale la nivel internațional.
04

Hale industriale

Începând cu proiectarea și ajungând până la instalarea la fața locului, oferim servicii complete pentru producția de hale indiferent de industrie.

home_4