DESRPRE NOI
Află mai multe

Partenerul de încredere în livrarea celor mai bune soluții pentru proiectul tău.

Cu mai mult de 15 ani de experiență în piața structurilor metalice, Ikon Ideea este un furnizor de produse, soluții și servicii de cea mai înaltă calitate, operând la un nivel internațional, în mai mult de 10 țări. Echipele noastre integrate de consultanță, proiectare, fabricare și asamblare dețin expertiza tehnică pentru a dezvolta proiecte în multiple industrii. Printre soluțiile noastre principale se numără: echipamente sudate, structuri metalice, componente pentru hidrocentrale și hale industriale.
aboutus_2
Viziune
Ne propunem să ne remarcăm ca lider și punct de referință pe piața națională de producție de oțel, dezvoltându-ne constant procesele și respectând în același timp diverse standarde de business, mediu și securitate.
Misiune
Ikon Ideea urmărește să ofere partenerilor cele mai bune soluții bazate pe un flux de lucru și un proces solid, livrând produse eficiente ca cost ce respectă nevoile și specificațiile clientului.
Valori
Definind nucleul afacerii companiei, valorile noastre urmează cinci direcții principale: satisfacerea nevoilor clienților, îmbunătățirea continuă a tehnologiei utilizate, sprijinirea comunității și asigurarea balanței între profit și obiective.

Istorie

Ikon Ideea este o companie privată cu acționari majoritar români care activează în piața structurilor metalice din 2004. În această perioadă, organizația a devenit un furnizor de încredere pentru firme din multiple industrii, în mai mult de 10 țări.
Compania și-a crescut continuu cifra de afaceri și a obținut o poziție importantă în industrie, producând până la 1000 tone de oțel pe an, 70% pentru structurile din oțel și 30% pentru echipamentele sudate.