Transformă-ți planul într-un produs tangibil cu soluțiile pentru structuri metalice

Ikon Ideea oferă o gamă largă de servicii cu obiectivul de a acoperi fiecare stadiu al unui proiect, incluzând proiectarea, producția, livrarea și instalarea. În acest fel, ne asigurăm că proiectul tău trece cu succes prin toate stadiile de dezvoltare și că toate specificațiile de pe hârtie se reflectă în produsul final.
Ne bazăm pe tehnologia noastră aflată în continuă dezvoltare, echipamentul de ultimă generație și forța noastră de muncă profesionistă pentru a livra soluții de calitate conform nevoilor tale.
Proces
Chiar dacă fiecare proiect este unic, credem în importanța respectării proceselor stabilite, bazate pe un flux de lucru solid și stabil, care garantează succesul fiecărui proiect.

Servicii

Datorită experienței noastre, a echipamentelor tehnice avansate și a procesului solid, Ikon Ideea e capabilă să oferă o gamă largă de servicii aplicabile unor multiple industrii. Prin urmare, suntem capabili să îndeplinim toate stadiile de producție, cum ar fi tăierea, îndoirea, laminarea, sudarea, prelucrarea, sablarea și vopsirea a diverselor structuri și componente metalice.
Cu ajutorul echipamentului nostru tehnic avansat, utilizat în procesele de sudare, prelucrare mecanică și tratare a suprafețelor, executăm piese sudate mari, de până la 35 de tone, pentru multiple domenii și aplicații.
Pe baza experienței noastre, a personalului calificat și a cunoștințelor tehnice, producem lucrări de oțel la orice cerințe, fiind implicați în multe proiecte internaționale de hale industriale, poduri de infrastructură și elemente structurale.
De-a lungul anilor de activitate, una dintre principalele noastre arii de expertiză a fost industria hidroenergetică, dezvoltând continuu pentru aceasta soluții integrate care cuprind lucrări precum conducte, porți, turbine și multe altele.
Folosind oțelul ca material rentabil, sustenabil și durabil, producem clădiri industriale pentru o varietate de aplicații și industrii, livrând soluții complete începând de la fabricare până la implementare la fața locului.