Responsabilitate
Socială
Află mai multe

Un business care susține comunicatea și protejează mediul

În cadrul Ikon Ideea prețuim fiecare interacțiune cu partenerii noștri, menținând un nivel ridicat de integritate și profesionalism pe parcursul înregii colaborări. În același timp, suntem conștienți că organizația noastră nu este izolată, fiind parte a unui ecosistem complex. Acesta include personalul nostru divers, comunitatea locală și mediul înconjurător. Toate aspectele menționate anterior sunt luate în considerare în activitatea noastră de zi cu zi.

Etică

Credem cu tărie și aderăm în totalitate la multiple direcții morale care încapsulează viziunea noastră despre lume, atât ca persoane individuale, cât și ca business.

Respectarea legislației

Ne angajăm să urmărim și să respectăm măsurile legislative la nivel național și regulile internaționale, aplicând și dezvoltând în același timp politicile noastre interne.

Integritatea de business

Asumăm în fiecare interacțiune de business un set solid de precepte etice, încercând să menținem o transparență și o corectitudine completă.

Sustenabilitatea mediului

Ikon Ideea recunoaște importanța protejării mediului înconjurător, implementând măsuri verzi în cursul utilizării resurselor noastre și în desfășurarea proiectelor.

Siguranța personalului

Urmărim să menținem un mediu de lucru sigur, productiv și confortabil, făcând tot ce ne stă în putere pentru a preveni accidentele, a elimina pericolele și a reduce riscurile.

Sprijinul comunității

Fiind ancorați în comunitatea locală și depinzând de aceasta, interesele noastre transcend considerentele de business sau profit și se îndreaptă spre diferite acțiuni comunitare.

Învățarea & Dezvoltarea

Credem cu tărie că nicio persoană nu este un maestru absolut al muncii sale, de aceea urmărim să ne îmbunătățim continuu modul de operare, la nivel profesional și personal.